Gilmorky že vypily tolik kávy?

Milujete seriál Gilmorova děvčata? Pak určitě víte, že tento seriál je spojený s kávou. Když holky nevidíte se šálkem kávy v ruce, jako by to nebyly ony. Kolik kávy tedy vypily během celého seriálu? A kdo z nich vypil víc? 

503 šálků

Rory a Lorelai vypily celkem 503 šálků kávy. A to jsou jen ty, které reálně vidíme, jak pily. Dovedeme si ale představit, že i ta rána která nebyla součástí scénáře, byla s kávou. Tento počet šálků je za celých 7 řad. Své šálky pily nejčastěji u Luka, doma a jsou do nich započítány také ty, co si vzaly sebou do ruky. 

Káva byla pro Rory a Lorelai skutečně přežitím a bez kafe jednoduše nefungovaly. Máte to taky tak? 

A ve které řadě holky vypily nejvíce šálků kávy? Byla to právě ta první. V té vypily celkem 80 šálků kávy. Ale je to logické, tam bylo nejvíce zvratů a věcí k řešení - nové lásky, škola, vztahy, atd. 

Lorelai vypila za 2 dny 11 šálků kávy

V jednom díle, který odpovídal 2 dnům, zvládla Lorelai vypít 11 šálků kávy. Takže třeba jeden den 5 a v druhý 6 šálků. Dovede si představit, že jich dáte také tolik?

Samozřejmě jako poznámku pod čarou musíme uvést, že ony ve skutečnosti tolik šálků kávy nevypily. Některé jsou prázdné, z jiných si jen lokly a nebo tam ani nemusela být opravdová káva. 

Herečka, která ztvárnila Rory Alexis Bledel totiž ve skutečnosti kávu nenávidí.